terug

LICHTVOETIGDE A290 GEEFT EEN NIEUWE DIMENSIE AAN WENDBAARHEID. HOOGWAARDIGE ONDERDELEN GEVEN DEZE AUTO EEN ONGEKENDE DYNAMIEK.

DOOR F1™ GEÏNSPIREERD STUUR

In de 'feel at one'-cabine bevindt zich een multifunctioneel stuur dat is geïnspireerd op de Formule 1. Toonaangevende technologie heeft een nieuw thuis gevonden.

OVERTAKE BUTTON

De functies Recharge en Overtake tonen wat eleketrische kracht mogelijk maakt. Schakel RCH in voor remregeneratie en druk op OV button voor maximale power.

Expertise en prestaties

Onze engineers blijven trouw aan het DNA van Alpine. Aan de hand van geavanceerde technologieën hebben zij een heerlijke balans gecreëerd tussen comfort en wendbaarheid. 

Alpine A290

UNIEK VERMOGEN VAN ALPINE

Dankzij de elektromotor met een vermogen van 220 pk (160 kW) voelt de A290 onder alle omstandigheden licht als een veertje.
Van 0 naar 100 km/u in 6,4 seconden.  

Alpine A290

Snel opladen

Zero emissions, up to 380km (236 miles) of range and rapid charging from 15-80 per cent in 30 minutes give performance a new conscience.
Nul uitstoot, een rijbereik tot 380 km en snel opladen van 15-80 procent in 30 minuten geven ongekende prestaties.
 

Alpine A290

Sportief chassis

Met een korte wielbasis, grote spoorbreedte en speciale remmen leidt Alpine een nieuw tijdperk van wendbaarheid in. Hydraulische schokdempers maken het rijden in een A290 een speciale ervaring.
 

Alpine A290

19" WIELEN MET MICHELIN-BANDEN.

Het geheim van de onnavolgbare precisie van de A290 zit hem in de 19" wielen met Michelin-banden. Onverschrokken door de bocht, ultiem veilig.