Samenwerkingsverbanden tussen Alpine en de sportwereld

Alpine X SPORT

WAAR PASSIE EN TOPPRESTATIES ELKAAR ONTMOETEN

Winnaarsmentaliteit, discipline en tot het uiterste gaan zijn drie waarden op basis waarvan Alpine sinds zijn eerste kilometers op de racebaan de top heeft bereikt. Vandaag de dag zie je deze passie voor technologie, lichtheid en betrouwbaarheid ook terug in andere takken van sport. Alpine ondersteunt technisch zware sporten en sponsort sporters die deze waarden delen.

Alpine x Padel - partnerschap

Alpine x Padel

Een nieuwe tak van sport voor Alpine

Alpine is een enthousiaste promotor van padel. Een relatief nieuwe sport die snel groeit in populariteit, vooral in Nederland. Als sport is padel toegankelijker dan tennis. Net als Alpine biedt padel een nieuwe kijk op presteren op topniveau.

Alpine x Lapierre - samenwerking

Alpine x Lapierre

EEN FIETS ALS EERBETOON AAN PURE PRESTATIES

Sinds zijn oprichting in 1946 heeft Lapierre, een innovatief bedrijf uit Dijon, zich het hoofd gebroken over technische vraagstukken, om voor zowel professionals als amateurs de best mogelijke fietsen te ontwikkelen. Alpine en Lapierre streven ernaar de grenzen van de technologie te verleggen. Zij geven prioriteit aan design en werken onvermoeibaar aan de lichtheid en de aerodynamica van hun producten, zodat deze topprestaties kunnen leveren.

Alpine America's Cup - samenwerking

Alpine x America's Cup

Officieel partner van het Orient Express Racing Team

The America’s Cup is een van de meest prestigieuze evenementen van het jaar. Het is een spectaculair gezicht wanneer een unieke combinatie tussen mens en technologie als de draagvleugelboten over het water vliegen. Net als Alpine speelt deze iconische zeilwedstrijd met de ontwerpregels en verlegt constant de grenzen van de technologie.

Alpine A110-serie

A110-range