Functies bij BWT Alpine F1 Team

Sluit je aan bij onze groep raceliefhebbers

Bij Alpine zetten we onze passie om in resultaat. Zowel op de weg als daarnaast. We zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt zijn of haar talent optimaal te benutten. Ook geven we al onze collega's gelijke kansen zich professioneel te ontwikkelen en hun ambities waar te maken. Voor de ontwikkeling van de snelste raceauto's is een topteam nodig. We zijn op zoek naar mensen met dezelfde passie voor racen en presteren.

Medewerkers

+1300

collega'sin Enstone en Viry-Châtillon

Ervaring

+20 jaar

gericht op topprestaties

Topkwaliteit

23 titels

in de Formule 112 constructeurs- en 11 coureurskampioenschappen

waarden van Alpine

Waar het allemaal gebeurt!

Er is een aantal BWT Alpine F1-teams actief in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De motoren voor de F1 worden ontworpen en ontwikkeld in Viry-Châtillon (Frankrijk). Het ontwerp van het chassis, O&O, de ontwikkeling van de versnellingsbak en de montage van de onderdelen vindt plaats in
Enstone.  

Alt Image C29

Viry-Châtillon, een unieke en prestatiegerichte locatie

De meest iconische fabriek van Alpine bevindt zich in Viry-Châtillon. Verschillende op de race gerichte activiteiten worden op deze locatie in Frankrijk uitgevoerd. Centraal staat de ontwikkeling van de motor, de montage van alle onderdelen en het testen van de F1-auto's. Hier wordt ook de power unit ontwikkeld op basis waarvan de Hypercar zal rijden in de jaargang 2024 van het LMDh-seizoen.

 

 

Ook worden hier auto's ontworpen en ontwikkeld die deelnemen aan verschillende niet-professionele race-evenementen. Dit gebeurt op basis van onze expertise op het gebied van racen. Die vind je overigens ook terug in de Alpine A110-serie. 

Alt Image C29

Enstone, waar auto's tot leven komen

In onze fabriek in Enstone worden de F1-auto's van Alpine ontworpen en ontwikkeld. Al 30 jaar, eerst bij Renault F1 en nu bij Alpine F1, werken in Enstone de meest getalenteerde ingenieurs verspreid over meer dan 25 afdelingen (van aerodynamica tot validatietests) aan de verbetering van de prestaties van onze raceauto's. Op deze locatie is ook ons Ops-team actief. Dit team biedt ondersteuning tijdens de raceweekenden en The Alpine Academy. Met dit programma geven we de carrières van jonge coureurs een vliegende start.

Een succesvol 2024!

Elk seizoen biedt weer een nieuwe uitdaging. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega's die net als wij streven naar topkwaliteit, doelgerichtheid en die oog hebben voor detail. Door je aan te sluiten bij Alpine F1, kom je bij een team van wereldklasse dat in 2024 tot ongekende hoogtes zal stijgen.