Veelgestelde vragen MY ALPINE
Account, auto's en connected services: beheer uw Alpine en krijg toegang tot uw dagelijkse diensten.
terug
MY ALPINE

Welke stappen moet ik ondernemen als ik mijn Alpine-model wil verkopen?

Als u uw auto doorverkoopt, moet u het multimediasysteem resetten naar de fabrieksinstellingen om uw persoonlijke gegevens te wissen. Daarvoor voert u vanuit een beheerdersaccount de volgende handelingen uit:
1. Stap in uw auto en ga naar de Autowereld.
2. Druk op Instellingen en vervolgens op Systeem onderaan de lijst.
3. Kies daarna "Opties resetten" en "Fabrieksinstellingen herstellen".
4. Klik onderaan het venster dat nu verschijnt op "Resetten".

Vergeet ook niet uw auto uit uw My Alpine-account te verwijderen door de onderstaande instructies te volgen:
1. Log in op uw My Alpine-account.
2. Selecteer de betreffende auto in de virtuele garage.
3. Klik op "Auto verwijderen".
Uw auto is klaar voor doorverkoop.

Stel ons uw vragen