A110 GT JEAN RÉDÉLÉ

A110 GT JEAN RÉDÉLÉ

100 exemplaren al uitverkocht! 

In 2022 viert Alpine dat Jean Rédélé zijn honderdste verjaardag gevierd zou hebben met een unieke uitvoering van de A110 GT, waarvan er slechts 100 gemaakt zijn. We brengen hiermee een ode aan de nalatenschap en de visie van onze charismatische en visionaire oprichter.

J.Rédélé 100 jaar

De unieke combinatie van het hoogglanzend zwarte dak en de Montebello Grey-erfgoedkleuren, waar Jean Rédélé bijzonder dol op was, maar ook die van de eerste Alpine die in 1963 verkocht werd, vormen een eerbetoon aan het rijke verleden van Alpine Grand Touring. De A110 GT J. Rédélé weerspiegelt de finesse van onze oprichter en zijn aandacht voor detail, evenals de lichtheid en wendbaarheid die zo kenmerkend zijn voor Alpine. Net als de allereerste A110 is de A110 GT J. Rédélé ontworpen en geproduceerd in de Alpine Jean Rédélé-fabriek in Dieppe.

100 exemplaren

Met slechts 100 exemplaren vertolkt deze exclusieve gelimiteerde serie de passie voor de autosport “à la française”, door Jean Rédélé tot benoemd met twee woorden: “La gagne”

100 exemplaren al uitverkocht! 

Alpine A110 Jean Rédélé

Ontwerp exterieur

Deze A110 is gebaseerd op de GT-versie en vanwege de extra aandacht voor comfort en finesse dan ook uitermate geschikt voor alledaags gebruik. The Grand Prix-wielen met zilveren velgen maken deze exclusieve uitgave extra dynamisch.

Kleur buitenzijde Atelier Alpine
“Gris Montebello”
Contrast dak “Deep Black”
Wielen 18”, “Grand Prix”,
Afwerking velgen
Neus Chromen Alpine-logo
Remvelgen Brembo® Light grey
Dakstijlen Franse vlag
Achterlichten LED-doorschijnend
Alpine A110 Jean Rédélé - interieur

Ontwerp interieur

Binnen zorgen de Sabelt® Comfort-kuipstoelen voor een verfijnde ambiance dankzij het grijze stikwerk dat u ook terugvindt op het dashboard, besturingspaneel en stuur, waarop een verticale lijn geborduurd is in dezelfde kleur.

Bekleding interieur Zwart leer met
grijs stikwerk
Stoelen Sabelt® Comfort-kuipstoelen
met grijs stikwerk
Identificatie Limited edition-plaquette
“A110 GT J. Rédélé”
genummerd en met handtekening van J. Rédélé
Pedaal Aluminium
Voetsteun (bestuurder en bijrijder) Aluminium
Deurpanelen Franse vlag

Technische kenmerken

Alpine A110 Jean Rédélé - afmetingen voorzijde
Alpine A110 Jean Rédélé - afmetingen zijkant