8 juli 2022

FVP is een wereldwijd gereguleerde CFD broker die zijn traders transparante prijzen, snelle uitvoering en geavanceerde diagramfuncties biedt. FVP Trade gaat een nieuwe groeifase tegemoet door zijn vleugels uit te slaan naar nieuwe regio's wereldwijd en zijn productportfolio uit te breiden.

 

FVP Trade is actief in 52 landen en verandert de tradingsector voor zijn partners en klanten. Het bedrijf zet zich ervoor in hen te begrijpen en te onderwijzen door hen wereldwijd met elkaar te verbinden via een transparant en betrouwbaar platform.

 

Door de samenwerking met BWT Alpine F1 Team ontstaat een relatie tussen een ambitieus autosportmerk en de snelst groeiende CFD broker ter wereld.

 

Otmar Szafnauer, Teamleider, BWT Alpine F1 Team

 

"Autosport en CFD trading hebben een aantal dingen gemeen. Technologie ligt aan de basis van beide sectoren, beide ervaren veel druk en voor beide is presteren essentieel. Tegelijkertijd vinden wij naast innovatie ook opleiding ontzettend belangrijk voor het bereiken van een optimaal resultaat. We zijn er trots op BWT Alpine F1 Team te mogen verwelkomen bij het team van FVP Trade. Onze samenwerking stelt ons allebei in staat op ons eigen vakgebied successen te behalen."

 

Jonathan Greene, CEO van FVP Trade

 

"Het doet ons deugd deel uit te mogen maken van de Official Partners van BWT Alpine F1 Team. Ze zijn een belangrijke speler in de autosport. Ze behaalden een overwinning in hun allereerste seizoen en hebben verreikende ambities. De combinatie van deze indrukwekkende achtergrond en onze gedeelde visie op het gebied van duurzaamheid en concurrentiekracht is alles waar een Formule 1-partner volgens ons aan moet voldoen."

 

Keith Walker, CMO van FVP Trade

 

"We zijn ongelooflijk enthousiast over onze samenwerking met BWT Alpine F1 Team. FVP Trade en BWT Alpine F1 Team streven hetzelfde doel na, delen hun passie voor een beter milieu en hebben allebei een duurzaam ontwikkelingsplan. We kijken ernaar uit nauw samen te werken met een team dat zijn sporen verdiend heeft in de sport. We zijn gemotiveerd de emotionele waarden waarop deze samenwerking gebaseerd is, te delen met onze klanten."