Alpine x Padel

Alpine x Padel

Alpine wordt Premium Partner van Greenweez Paris Major Premier Padel

Alpine x Padel

Een nieuwe tak van sport voor Alpine

Voor de tweede editie van het toernooi was Alpines samenwerking met Greenweez Paris Major Premier Padel een ontmoeting op het hoogste niveau tussen partijen die beiden sportiviteit, lichtheid, behendigheid en teamgeest in hun DNA hebben.

Als innovatief merk koos Alpine voor Padel omdat deze sport perfect past bij hun waarden van betrokkenheid en grenzen verleggen. Deze snelgroeiende sport brengt steeds meer spelers en fans van over de hele wereld samen. Dit belooft een intens sportevenement te worden voor de meest veeleisende liefhebbers.


Deze samenwerking is gebaseerd op prestaties en teamgeest en vormt de ideale gelegenheid om een geweldig sportmoment te beleven in het legendarische Roland-Garros-stadion en het merk Alpine te ontdekken tijdens dit prestigieuze toernooi.

Loop dit moment niet mis

Tussen 3 en 10 september profiteerde Alpine van de uitgebreide media-aandacht in het legendarische Roland-Garros-stadion. Ons iconische logo was tijdens het toernooi duidelijk zichtbaar op de netten en langs de hoofdvelden.


Op onze stand in de Jardin des Mousquetaires konden alle sportliefhebbers onze nieuwste modellen bewonderen. Er waren Alpine-experts aanwezig om bezoekers onze sportwagens, racewagens en elektrische auto's te laten zien en al hun vragen over onze iconische modellen te beantwoorden.

Tentoongestelde modellen

Kijk ook eens naar