Alpine x Arne Quinze

Alpine-samenwerkingsverbanden

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met degenen die onze waarden delen.
Op het kruispunt van kunst en stijl transformeren onze samenwerkingen de overtuigingen, waardoor er echte verzamelobjecten ontstaan.

WAAR KUNST EN TECHNOLOGIE SAMENSMELTEN...

Alpine Arne Quinze - Partnerserie

ALPINE X PADEL

Alpine wordt Premium Partner van Greenweez Paris Major Premier Padel

De Belgische kunstenaar Arne Quinze heeft een echte passie voor onze racewagens. Zijn eerste beeldhouwwerk voor Alpine vangt de geavanceerde technologie en de vrijheid die daarmee samenhangt.

Alpine A110 Obvious - Partnerserie

Alpine by Obvious

De eerste met AI ontwikkelde Alpine

Obvious is een absolute pionier in het gebruik van AI op het gebied van kunst. Zij modelleren de luchtpenetratie van de Alpine A110 terwijl deze een ronde maakt op het Alpine Dream Circuit. Dit originele kunstwerk is gemaakt met behulp van AI-algoritmes en verkent het creatieve potentieel van kunstmatige intelligentie. Ontdek deze unieke auto in beelden.

Alpine A110 Pantone - Partnerserie

Alpine x Felipe Pantone

Een kunstwerk met 292 pk

Kunstenaar Felipe Pantone vindt de carrosserie van de Alpine opnieuw uit met optische effecten die doen denken aan de intensiteit van het racen. Een kunstwerk waarin digitale modellering en klassiek design gecombineerd worden, op het snijvlak van verleden, heden en toekomst.

WAAR STIJL EN PRESTATIES HAND IN HAND GAAN...

Alpine - Greenweez Paris Major Premier Padel

Alpine x Padel

Een nieuwe tak van sport voor Alpine

Alpine koos voor padel omdat deze sport perfect past bij hun waarden van betrokkenheid en grenzen verleggen. Dit evenement op het hoogste niveau tussen twee deelnemers die de waarden van sportiviteit, lichtheid, behendigheid en teamgeest delen, vormde een ideale gelegenheid om een geweldig sportmoment te beleven in het legendarische Roland Garros-stadion.

Alpine x Lapierre - samenwerking

Lapierre X Alpine

Een fiets als eerbetoon aan pure prestaties

Prestaties en erfgoed zijn al vele jaren de gedeelde waarden van Alpine en Lapierre. Uit deze gemeenschappelijke visie ontstaat een fiets met de typische Alpine-kleuren. De lichte materialen versterken het gevoel van snelheid en ultieme prestaties.

Alpine F1 Team X K-Way - samenwerking

Alpine F1 Team X K-Way

K-Way kiest voor radicaal

K-WAY en het ALPINE F1 TEAM deelden altijd al een passie voor innovatie en avontuur onder alle weersomstandigheden.

Deze gedeelde inspiratie heeft geleid tot een kleding- en sportaccessoirecollectie geïnspireerd op de A110 R. Radicaal!

Alpine x KAPPA - samenwerking

ALPINE × KAPPA

Wear the Thrill by Kappa

Als F1-partner werkt Kappa samen met Alpine aan een sportkledinglijn die gericht is op prestaties. Een kleurrijke kledinglijn ter ondersteuning van het Alpine Formula One Team voor het F1-seizoen 2023.

Alpine A110-serie

A110-serie